i do my homework or homeworks | http://moteltraveleuropa.ro/help-with-thesis-sentence/ | discovery creative writing band 6 | source a could you do your child's homework | creative writing prompts first sentence OFERTA BANCHETE SCOLARE - Motel Travel EuropaMotel Travel Europa

Unde ne gasiti:

Drumul national E85 BACAU –SUCEAVA, Com Itesti, nr. km 11, Bacau, Romania

Servicii turistice - Motel Travel Europa

Map Icon

  • Contact:
  • (+40)748 820 721
  • office@moteltraveleuropa.ro; moteltraveleuropa@yahoo.com

OFERTA BANCHETE SCOLARE

OFERTĂ BANCHET ŞCOLI TRAVEL EUROPA

 

Suntem o echipă de profesionişti care se implică  în organizarea evenimentelor de peste 10 ani. Având cele mai înalte standarde de calitate, ne dedicăm să vă oferim siuranța unui eveniment perfect organizat  şi a unei zile lipsite de griji!

In toate cele peste 300 de evenimete organizate  şi consiliate de noi, am pus dorintele clienților noştri mai presus decât orice!

Pentru că ne gândim la un mod cât mai placut de petrecere a unui eveniment din cadrul scolii dumneavoastra dorim să vă prezentăm oferta noastră pentru organizarea de petreceri la sfarsit de an, banchet, curs festiv într-un cadru deosebit, discret şi elegant – Hotel Restaurant TRAVEL EUROPA, situat pe drumul european E85 , Bacău – Roman, km 10.

Compania noastra poate şi pune la dispoziția dumneavoastră posibilitatea de a vă bucura de organizarea unui eveniment perfect în care puteţi servi mancare gatita dupa cele mai noi tehnici de preparare, cu utilaje si echipamente ultramoderne, de către un personal dedicat, bine pregatit, personal calificat, profesionist şi cu experiență in acest domeniu.

Aşadar, vă propunem organizarea unui banchet cu un buget minim, dar putem organiza si variante mai complexe într-o variantă de implicare totală din partea noastră.

Din acest moment, alergatul după oferte, timpul pierdut, responsabilitatea asumată, grijile şi obsesiile reproşurilor de la sfârşitul banchetului sunt preluate de către noi.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi la tel/fax.:

0234. 515347; 0742.096173.

MENIU BANCHETE


* APERITIV:

                   * FRIPTURĂ

BONUS: LA 15 PERSOANE ÎNSCRISE SE OFERĂ

UN MENIU GRATIS !

 

    În cazul în care nu aveţi o ofertă pentru necesarul de băuturi, dulciuri, fursecuri şi doriţi să vă asigurăm consultanţă în ceea ce priveşte alegerea şi achiziţionarea acestora vă stăm la dispoziţie.

Share this: