Unde ne gasiti:

Drumul national E85 BACAU –SUCEAVA, Com Itesti, nr. km 11, Bacau, Romania

Servicii turistice - Motel Travel Europa

Map Icon

  • Contact:
  • (+40)748 820 721
  • office@moteltraveleuropa.ro; moteltraveleuropa@yahoo.com

OFERTA CATERING FIRME

OFERTA CATERING FIRME TRAVEL EUROPA

 Alimentaţie echilbrată pentru oameni sanatoşi!

Suntem deosebit de atenţi cu mancarea zilnica si de accea dorim sa oferim salariatilor dumneavoastra posibilitatea de a servi mancare gatita dupa cele mai noi tehnici de preparare, cu utilaje si echipamente ultramoderne, cu ajutorul unui personal dedicat, bine pregătit, care sa respecte normele stabilite prin lege, dorim sa oferim o alimentatie echilibrata, gatita dupa principii sanatoase.

Compania noastra va ofera servicii de catering cu meniu saptamanal pentru angajati. Stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra si venim in ajutorul dumneavoastra cu oferte de meniu saptamanal pentru angajati, meniuri care asigura o alimentatie echilibrata conceputa special pentru dumneavoastra.

Pentru a realiza un parteneriat deosebit, dorim ca meniul dumneavoastra sa fie diferentiat si personalizat. Pentru aceasta meniurile se pot stabili de comun acord cu dumneavoastră, cu angajaţii în vederea asigurării unui serviciu complet pentru masa pe care doriţi să o serviţi.

Pentru ca serviciile noastre de catering să fie la cel mai înalt nivel de igiena livrăm mâncarea în ambalaje de unică folosintă conform ultimelor norme din domeniu.  Livrarea se face în containere izoterme sau marmite izoterme în funcţie de produsele livrare şi conform termenilor din contractul de catering.

Meniurile noastre pot fi alcătuite în funcţie de dorinţele dumneavoastră, acestea pot conţine supă/ciorbă, fel principal cu garnitura / mâncare gatită, salată, desert, chiflă, suc.

Dorim să venim cu experienta noastră alaturi de dumneavoastră pentru a realiza organizarea unor evenimente unice în cadrul companiei dumneavoastră:

Evenimente corporate: seminarii, traininguri, conferinţe, receptii, inaugurari de sediu, petrecere de firmă, lansări de produs

Evenimente personale: nunţi, botezuri, petreceri aniversare, petreceri private.

Experienta acumulată în timp, respectul permanent fată de client, calitatea şi diversitatea preparatelor noastre, dar şi preturile mai mult decât accesibile sunt atuurile noastre.
Compania noastră este partenerul dumneavoastră de încredere, cu care veţi construi o relatie deosebită şi de lungă durată.
Scopul nostru este cresterea standardelor serviciilor oferite,  calitate şi diversitate, câstigarea respectului, încrederi şi fidelizarea clienţilor noştri.
Răspundem exigentelor clienţilor noştri, atât a celor vechi, cât şi a celor noi.

La 10 meniuri comandate noi oferim un meniu gratuit!

Share this: