Unde ne gasiti:

Drumul national E85 BACAU –SUCEAVA, Com Itesti, nr. km 11, Bacau, Romania

Servicii turistice - Motel Travel Europa

Map Icon

  • Contact:
  • (+40)748 820 721
  • office@moteltraveleuropa.ro; moteltraveleuropa@yahoo.com

OFERTA CATERING SCOLI

OFERTA CATERING SCOLI – TRAVEL EUROPA

 Alimentatie echilbrata pentru copii sanatosi!

Suntem deosebit de atenti cu mancarea zilnica si de accea dorim sa oferim copiilor dumneavoastra posibilitatea de a servi mancare gatita dupa cele mai noi tehnici de preparare, cu utilaje si echipamente ultramoderne, cu ajutorul unui personal dedicat, bine pregatit, care sa respecte normele stabilite prin lege, dorim sa oferim o alimentatie echilibrata, gatita dupa principii sanatoase.

COMPANIA NOASTRA vine in ajutorul gradinitelor si scolilor din Bacau, printr-o oferta   personalizata, prin meniuri alese atent de specialistii nostri, meniuri care vor satisface cele mai pretentioase si diversificate gusturi.

Experienta acumulata in timp, dotarile de care dispunem, respectul permanent fata de client, calitatea, diversitatea si prospetimea preparatelor noastre si nu in ultimul rand preturile mai mult decat accesibile sunt atuurile noastre.

Va oferim consultanta gratuita de specialitate pentru alegerea preparatelor, variantelor si optiunilor de prezentare a meniului pe care doriti sa-l oferit copiilor din institutiile dumneavoastra.

Pentru ca o parteneriatul noastru sa ofere satisfactie majora de ambele parti cat si faptului ca acordam o atentie speciala pentru tanara generatie dorim sa va surprindem placut, realizand pentru dumneavoastra, pentru gradinitele si scolile partenere o oferta speciala in cadrul careia:

La 10 meniuri comandate noi oferim un meniu gratuit!

Share this: