primary homework help co uk war evacuation | http://moteltraveleuropa.ro/calculus-2-homework-help/ | http://moteltraveleuropa.ro/english-and-creative-writing-brunel/ | river nile homework help | http://moteltraveleuropa.ro/university-of-calgary-mfa-creative-writing/ OFERTA FIRME TRANSPORT PERSOANE - Motel Travel EuropaMotel Travel Europa

Unde ne gasiti:

Drumul national E85 BACAU –SUCEAVA, Com Itesti, nr. km 11, Bacau, Romania

Servicii turistice - Motel Travel Europa

Map Icon

  • Contact:
  • (+40)748 820 721
  • office@moteltraveleuropa.ro; moteltraveleuropa@yahoo.com

OFERTA FIRME TRANSPORT PERSOANE

OFERTĂ MENIU TRAVEL EUROPA

 Suntem deosebit de atenţi cu mancarea zilnică şi de accea dorim să oferim salariaţilor și clienților dumneavoastră posibilitatea de a servi mâncare gatită dupa cele mai noi tehnici de preparare, cu utilaje şi echipamente ultramoderne, cu ajutorul unui personal dedicat, bine pregătit, care să respecte normele stabilite prin lege, dorim să oferim o alimentatie echilibrată, gatită după principii sanătoase.

 Pentru a realiza un parteneriat deosebit, benefic de ambele părți, datorită faptului că sunteți transportatori de persoane dorim ca să oferim conducatorilor auto care deservesc mașinile dumneavoastră, pentru fiecare trecere pe la noi un meniu complet gratuit, mâncare gătita, proaspătă, un meniu ce conține supă/ciorbă, fel principal cu garnitura, salată, chiflă și o băutură nealcoolica.

Acesastă pauză da posibilitatea soferilor si clienţilor să se relaxeze într-un mediu ambiant plăcut, unde beneficiază de toate facilitaţile pentru a putea continua în sigurantă călătoria pe traseele prestabilite.

Experienta acumulată în timp, respectul permanent fată de client, calitatea şi diversitatea preparatelor noastre, dar şi preturile mai mult decât accesibile sunt atuurile noastre.
Compania noastră este partenerul dumneavoastră de încredere, cu care veţi construi o relatie deosebită şi de lungă durată.
Scopul nostru este cresterea standardelor serviciilor oferite, calitate şi diversitate, câstigarea respectului, încrederi şi fidelizarea clienţilor noştri.

Share this: