creative writing hacks | http://moteltraveleuropa.ro/ktm-ready-to-race-case-study/ | top creative writing programs in the world OFERTA NUNTA BACAUMotel Travel Europa

Unde ne gasiti:

Drumul national E85 BACAU –SUCEAVA, Com Itesti, nr. km 11, Bacau, Romania

Servicii turistice - Motel Travel Europa

Map Icon

  • Contact:
  • (+40)748 820 721
  • office@moteltraveleuropa.ro; moteltraveleuropa@yahoo.com

OFERTA NUNTA

OFERTA NUNTA

 

Pentru că ne gândim la un mod cât mai placut de petrecere a unui eveniment deosebit din cadrul vietii dumneavoastra dorim să vă prezentăm oferta noastră pentru organizarea nuntii dumneavoastra  într-un cadru deosebit, discret şi elegant – Hotel Restaurant TRAVEL EUROPA, situat pe drumul european E85 , Bacău – Roman, km 10.

Nunta este un moment cu o importanta deosebita in viata fiecaruia, iar noi acordam cea mai mare importanta acestui eveniment astfel incat sa ramana o amintire vie si de nepretuit.

Suntem o echipă de profesionişti care se implică  în organizarea evenimentelor de peste 10 ani. Având cele mai înalte standarde de calitate, ne dedicăm să vă oferim siuranța unui eveniment perfect organizat  şi a unei zile lipsite de griji!

In toate cele peste 300 de evenimete organizate  şi consiliate de noi, am pus dorintele clienților noştri mai presus decât orice!

Compania noastra poate şi pune la dispoziția dumneavoastră posibilitatea de a vă bucura de organizarea unui eveniment perfect în care puteţi servi mancare gatita dupa cele mai noi tehnici de preparare, cu utilaje si echipamente ultramoderne, de către un personal dedicat, bine pregatit, personal calificat, profesionist şi cu experiență in acest domeniu.

Aşadar, vă propunem organizarea unei nunti într-o variantă de implicare totală din partea noastră.

Variantele noastre de meniu pentru nunta incep de la 100 de lei de persoana.

Din acest moment, alergatul după oferte, timpul pierdut, responsabilitatea asumată, grijile şi obsesiile reproşurilor de la sfârşitul nuntii sunt preluate de către noi.

Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul!

Share this: