thesis paper maker | bread loaf creative writing | describe sleep creative writing | http://moteltraveleuropa.ro/primary-school-homework-help/ | http://moteltraveleuropa.ro/post-graduate-diploma-in-creative-writing/ OFERTA PENSIUNE COMPLETA - Motel Travel EuropaMotel Travel Europa

Unde ne gasiti:

Drumul national E85 BACAU –SUCEAVA, Com Itesti, nr. km 11, Bacau, Romania

Servicii turistice - Motel Travel Europa

Map Icon

  • Contact:
  • (+40)748 820 721
  • office@moteltraveleuropa.ro; moteltraveleuropa@yahoo.com

OFERTA PENSIUNE COMPLETA

OFERTĂ PENSIUNE COMPLETĂ TRAVEL EUROPA

       Suntem deosebit de atenţi cu facilitatile de cazare si mancarea zilnică şi de accea dorim să oferim salariaţilor dumneavoastră posibilitatea de a locui intr-un climat curat, decent, unde puteti servi mâncare gatită dupa cele mai noi tehnici de preparare, cu utilaje şi echipamente ultramoderne, cu ajutorul unui personal dedicat, bine pregătit, care să respecte normele stabilite prin lege, dorim să oferim o alimentatie echilibrată, gatită după principii sanătoase.

Datorită acestui fapt vă prezentăm oferta noastră de servicii de cazare şi masă într-un cadru deosebit, discret şi elegant – Hotel Restaurant TRAVEL EUROPA, situat pe drumul european E85 , Bacău – Roman, km 10.
Serviciul de cazare este asigurat în camere dotate cu pat matrimonial sau paturi separate, baie proprie cu duş, televizor color, telefon, internet wireless etc. Dispunem de 14 camere duble (matrimonial plus suplimentar), 8 camere triple, 12 camere cu 4 paturi si 1 apartament.

Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri si este deservit de personal specializat si cu experienta in acest domeniu, atat in ceea ce priveste prepararea alimentelor cat si din punct al servirii clientilor. şi poate fi locul ideal pentru organizarea de evenimente deosebite (mese festive, aniversări, etc.).

Pentru companiile care isi desfasoara activitatea in zona noastra si doresc sa asigure angajatilor aceste facilitati si grupurile sunt de cel putin zece persoane oferta noastra pentru dumneavoastra este alcatuita din cazare, mic dejun, pranz si cina, pensiune completa.
Putem asigura pensiune completa pentru un numar de 120 persoane cu posibilitaţi de cazare în camere cu patru şi cinci paturi,

Experienta acumulată în timp, respectul permanent fată de client, calitatea şi diversitatea preparatelor noastre, dar şi preturile mai mult decât accesibile sunt atuurile noastre.
Compania noastră este partenerul dumneavoastră de încredere, cu care veţi construi o relatie deosebită şi de lungă durată.
Scopul nostru este cresterea standardelor serviciilor oferite, calitate şi diversitate, câstigarea respectului, încrederi şi fidelizarea clienţilor noştri.

Răspundem exigentelor clienţilor noştri, atât a celor vechi, cât şi a celor noi.

 

Share this: