he helped me to do my homework | http://moteltraveleuropa.ro/creative-writing-mfa-job-prospects/ | immigration creative writing oferta parcare Motel Travel EuropaMotel Travel Europa

Unde ne gasiti:

Drumul national E85 BACAU –SUCEAVA, Com Itesti, nr. km 11, Bacau, Romania

Servicii turistice - Motel Travel Europa

Map Icon

  • Contact:
  • (+40)748 820 721
  • office@moteltraveleuropa.ro; moteltraveleuropa@yahoo.com

OFERTA PARCARE

PARCARE PĂZITĂ PENTRU AUTOTURISME ŞI TIRURI.

 

Situat  pe drumul european E85 , Bacău – Roman, la 10 km de centrul Bacăului Complexul TRAVEL EUROPA, vă oferă servicii de cazare şi masă într-un cadru deosebit, discret şi elegant.

În cadrul Complexului nostru am realizat proiectul parcare pazită.

Cand am realizat acest proiect scopul nostru a fost acela de a veni în sprijinul companiilor de transport, dorind să eliminam situaţiile în care transportatorii au suferit pagube materiale (motorina, prelate taiate, furturi din încarcătură), de a elimina actele de violenţă la adresa soferilor, de a oferi un climat propice pentru odihna şoferilor, dar şi dorinta de a fluidiza şi securiza traficul din această zonă.

PARCAREA ESTE  DESERVITA DE  PERSONAL SPECIALIZAT ÎN PAZA BUNURILOR

ŞI ESTE DIPONIBILĂ 24H / ZI, 7 ZILE / SĂPTĂMÂNĂ!

Capacitatea de parcare este de aproximativ 60 TIRURI.

 

Abonament lunar: de la 150 la 200 lei (pentru clienţii ce deţin mai multe autotrenuri avem oferte speciale – OFERTE NEGOCIABILE).

În dorinţa noastră de a furniza servicii complete vă prezentăm oferta noastră de servicii de cazare şi masă alături de oferta pentru parcare.

Serviciul de cazare este asigurat în camere triple, duble, sigle dotate cu pat matrimonial / paturi separate, baie proprie cu duş, televizor color, telefon, internet wireless, etc.

Restaurantul are o capacitate de 120 locuri şi poate fi locul ideal pentru organizarea de evenimente deosebite (mese festive, aniversari, etc.). Bucataria oferă preparate tradiţionale româneşti dar şi specialităţi şi meniuri speciale (vegetarian).

Terasa  amenajată în stil rustic cu grătar, gradină de vara şi capacitate de 80 locuri.

De asemenea Complexul mai dispune de piscină, un spatiu de joaca pentru copii, fântână arteziană.

Share this: