best websites to write my essay | creative writing homework ks3 | http://moteltraveleuropa.ro/procedure-of-research-proposal-writing/ | steps doing thesis piscina bacau - Motel Travel EuropaMotel Travel Europa

Unde ne gasiti:

Drumul national E85 BACAU –SUCEAVA, Com Itesti, nr. km 11, Bacau, Romania

Servicii turistice - Motel Travel Europa

Map Icon

  • Contact:
  • (+40)748 820 721
  • office@moteltraveleuropa.ro; moteltraveleuropa@yahoo.com

PISCINA

https://www.youtube.com/watch?v=p0Hfxi-epm0

PISCINA MOTEL TRAVEL EUROPA

Hotel Restaurant TRAVEL EUROPA, situat pe drumul european E85 , Bacău – Roman, km 10, ofera servicii de cazare, masă petrecere a timpului liber într-un cadru deosebit, discret şi elegant
Complexul nostru ofera turistilor sai un serviciu gratuit, de lux: accesul la cea mai mare piscina in aer liber din judet, cat si accesul la clubul aferent acesteia cu facilitati atat pentru adulti cat si pentru copii.

Dispunem de o suprafata de 600 metri patrati de plaja cu nisip, club, sezlonguri, bar, toalete moderne, dusuri, restaurant, motel si loc de joaca pentru copii.
In cadrul complexului „Piscina Travel Europa” turistii se pot delecta cu bauturi racoritoare si inghetata servite la barul special amenajat. Alte facilitati oferite turistilor sunt dusurile cu design deosebit, mobilier de piscina si grupuri sanitare moderne.

Capacitatea complexului este de 150 de sezlonguri care, alaturi de umbrelute, baldachine si masute, sunt dispuse de jur imprejurul piscinei, incantand privirile turistilor cu un design deosebit si o ambianta placuta.

Piscina are acces facil si adancime variabila de la 1.6 la 2 metri.

Suprafata luciului de apa are o forma deosebita si este de 700 mp.

Tratarea apei de izvor se face cu sisteme moderne de fitrare a apei, sterilizatoare, sistem ultrafiltrare si cu minimul de clor cerut de Directia de Sanatate Publica.
Accesul la „Piscina Travel Europa” este gratuit doar pentru turistii cazati la motelul nostru, care vor beneficia in limita disponibilului si de sezlonguri si masute.  Scopul nostru este cresterea standardelor serviciilor oferite, calitate şi diversitate, câstigarea respectului, încrederi şi fidelizarea clienţilor noştri.

Avem o orientare si filosofie pro-client si răspundem exigentelor clienţilor noştri, scopul nostru fiind acela de a oferi clipe de relaxare intr-un climat deosebit!

Share this: